HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Befizetési határidő meghosszabbítása

2010.03.24. 22:21 :: Tőrös Balázs

Tisztelt lakóparki ingatlantulajdonosok!

A Berkenye Víziközmű Társulat bejegyzése még folyamatban van, az ügyvédek 2010. március 22-én adták be a hiánypótlást a Cégbíróságra. A társulat bejegyzése a hét végéig, azaz 2010. március 28-ig várható. Amint a cégbejegyzés megtörténik, aznap tudjuk megnyitni a társulat bankszámláját.

A Berkenye Víziközmű Társulat Intéző Bizottsága, az Ellenőrző Bizottsággal egyetértésben úgy határozott, hogy a fenti határidőkre tekintettel az érdekeltségi hozzájárulások, illetve az első havi működési költség hozzájárulás befizetési határidejét 2010. április 16-ig meghosszabbítja.

A Nyugat-Nógrádi Vízművel és a potenciális kivitelezőkkel folytatott egyeztetések (a soron következő időpontok március 24. illetve március 31.) nyomán szintén valamikor április közepén tudunk kivitelezői szerződést kötni (tervezett kivitelezés kezdete május 3.), így a befizetési határidő meghosszabbítása a kivitelezés kezdetét nem veszélyeztetni.

Amint a társulat bejegyzése megtörtént, és a bankszámlát megnyitottuk, a bankszámlaszámot a feltesszük a blogra.

Tisztelettel,
Intéző Bizottság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr831866472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása