HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Üzemel az új hálózat

2010.08.30. 15:39 :: Tőrös Balázs

Tisztelt Tulajdonostárs!

Régóta várjuk mindannyian, hogy leírhassuk a következő tényeket...

2010. augusztus 25-én üzemen kívül helyeztük a területet ellátó eddigi betápláló csőszakaszt és beüzemeltük a teljes ivóvíz hálózatot. Ennek feltétele volt a megépített hálózat fertőtlenítése, majd többszörös öblítése.

Az ÁNTSZ szintén ezen a napon mintát vett a terület három pontján, melyek laboratóriumi eredménye 2010. augusztus 31-re, jövő hét keddre várható. A kivitelező cég kéri a fogyasztókat, hogy ezen időpontig (keddig) a hálózatból ne igyanak, mert nem minősített a víz tisztasága! Minden egyébre: tisztálkodás, mosás, főzés,stb. alkalmas, a klór szaga kicsit erősebben érződhet.

Apróbb építési munkák mellett következő lépés a hálózat szolgáltatónak történő átadása/átvétele, melyre leghamarabb 2010. szeptember 1-én kerülhet sor.

Feltétel a Vízmű felé meglévő vízdíj tartozásunk kiegyenlítése. Ezért kérünk minden vízfogyasztót, hogy esetlegesen meglévő tartozását Tőrös Balázsnál MIELŐBB kiegyenlíteni szíveskedjen!

Tisztelettel,

Berkenye Víziközmű Társaság
Intéző és Ellenőrző Bizottsága

Infraservice Kft.
mint kivitelező

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr482259006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása