HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Júniusi beszámoló

2010.06.10. 00:58 :: Tőrös Balázs

Tisztelt tulajdonostársak!

2010. június havába lépve az alábbi eseményekről számolunk be Önöknek:

Május 3-án reggel megindult a lakópark víz- és szennyvízhálózatának kivitelezési munkája. A barátságtalan időjárás ellenére a hónap végére 75%-ban elkészült az ivóvíz hálózat, melynek eredményeképp a kivitelező Infraservice Kft-től megkaptuk - szerződésnek megfelelően - az első rész-számlát, 20 millió Ft + áfáról. Ennek kiegyenlítése a jövő hét folyamán fog megtörténni.

Sajnálatos esemény volt, hogy a rengeteg eső 2 ingatlanban kárt okozott a Dózsa György utcában, ennek kártérítési részét az Infraservice Kft. és biztosítója intézi a Berkenyei Önkormányzattal közösen. A teljes érdekeltségi területen megtörtént a geodéziai felmérés, voltak elmaradások a szolgalmi jogok tekintetében, minden tisztázódott. Ennek költségét rendezte a társulat.

A csapadékvíz hálózat építésére beadott önkormányzati pályázatunkhoz hiánypótlási felszólítások érkeztek, melyeket pótoltunk. Ennek ellenére elutasították kérelmünket, így egyelőre az "égi áldás" elvezetésére anyagi forrásunk nem biztosított. Természetesen figyeljük a megjelenő pályázati lehetőségeket és amennyiben lehetőség lesz, újra indulunk.

Fontos feladatunk, hogy keressük azon tagjainkat, akikkel eddig nem sikerült kapcsolatba kerülnünk. Mint már többször kifejtettük, a társaság célja a mielőbbi megszűnés, melynek egyik feltétele a közös anyagi tehervállalás. 125 telektulajdonos teljesítette eddig a 650.000 Ft és havi működési költség befizetési kötelezettségét. A teljes összegben befizetett tagi díjakról szóló igazolások elkészítése folyamatban van, június hónap közepétől átvehetők a Berkenyei Önkormányzatnál (munkaidőben). Vannak olyan tagok, akiket nem érünk el, vagy nem jelezték fizetési szándékukat, esetleg annak ütemezését, ezért kiküldtük az első felszólító leveleket.

A 2010. április 17-én tartott közgyűlésen megszavaztuk, hogy a blogot fogjuk használni a közgyűlés meghirdetésére. Ezt a Cégbíróság elutasította (s ezzel együtt az érdekeltségi terület kiterjesztését is), melynek eredménye, hogy 2010. július 3-án 10 órakor a Berkenyei Kultúrházban közgyűlést kell tartanunk. A szavazóképességhez minél nagyobb részvételi arány kell, vagyis az esetlegesen távol maradók adjanak meghatalmazást valamely megjelenő tag részére. (Erről részletesen külön bejegyzésben szólunk.)

Köszönjük eddigi és kérjük további támogatásukat!

Tisztelettel,

Az Intéző- és Ellenőrző Bizottság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr52070530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása