HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Ajánlatok ismertetése

2009.11.26. 23:46 :: Tőrös Balázs

Tisztelt lakó- és telektulajdonos társak!

Lakótársunk kérésének megfeleően csatolom a két ajánlat összefoglalóját a könnyű összehasonlítás érdekében.

Az ütemtervet a jelenlegi stádiumban véleményünk szerint még felesleges firtatni, hiszen egyelőre még nincs kiválasztott kivitelező.

Ajánlat #1:
http://dl.dropbox.com/u/616656/ajanlat_1.jpg

Ajánlat #2:
http://dl.dropbox.com/u/616656/ajanlat_2.jpg

Találkozunk szombat reggel 10 órakor!

Tisztelettel,

Tőrös Balázs
balazs.toros(kukac)bazska.hu

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr741555303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

katrincs 2009.12.10. 20:08:27

Drága bankhitelben való gondolkodás vagy csupán a Vízközmű tagok általi befizetések helyett sz. figyelmébe ajánlom az alábbi nfu.hu honlapon megjelent pályázati lehetőséget, melynek sikerességéhez az Önkormányzattal való összefogás nyilván elengedhetetlen, viszont további elzárkózása megengedhetetlen.
Üdvözlettel: Takács Katalin

Alapadatok
Pályázati kód: ÉMOP-2009- 3.2.1.D
Támogatás megnevezése: ÉMOP-2009- 3.2.1.D - Térségi jelentõségû vízrendszerek fejlesztése
Támogatás formája: vissza nem térítendõ
Támogatás elnyerésének módja: pályázat
Forrás megnevezése: Európai Regionális Fejlesztési Alap
Forrás összege: 3 960 000 000 .- HUF
Beadás kezdete: 2009.09.30.
Beadási határidő: 2010.01.15.

Elérhetőség: Pályázati dokumentáció

Támogatás célja: A település- és térségfejlesztés érdekében a regionális jellegû vízfolyások, tavak, holtágak, mellékágak esetében kiemelt jelentõségû a vízkárelhárítás biztonságának növelése valamint a „jó állapot” elérése, fenntartása, a hatékony vízgazdálkodás, összhangban az EU Víz Keretirányelvével.
Kedvezményezettek köre: Általános, minden régióra érvényes pályázói kör: Jelen pályázati kiírás keretében az alábbi szervezetek pályázhatnak (KSH besorolással): • Területileg illetékes Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóságok • helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 1. § (1) bekezdése szerinti helyi önkormányzatok, (KSH 321) – kizárólag az Észak-magyarországi régióban • a helyi önkormányzatok társulásairól és együttmûködésérõl szóló 1997. CXXXV. törvény 16.§-a szerinti jogi személyiséggel rendelkezõ önkormányzati társulások (KSH 364) – kizárólag az Észak-magyarországi régióban A pályázat benyújtására konzorciumban is van lehetõség. Önállóan nem, kizárólag konzorciumi partnerként pályázhat: • Magyar Közút Nzrt. • Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztõ Zrt. • Helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 1. § (1) bekezdése szerinti helyi önkormányzatok, (KSH 321) (kivétel a Dél-alföldi régióban, ahol konzorciumi partnerként sem pályázhatnak) (Az Észak-magyarországi régióban önállóan is nyújthatnak be pályázatot) Amennyiben a pályázat állami tulajdonú országos közutat is érint, a pályázat elõkészítésekor egyeztetni szükséges a vagyonkezelõ Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központtal a megfelelõ pályázói kör meghatározása érdekében! Amennyiben a pályázatban országos közutat érintõ engedélyköteles tevékenység található, az 1988. I. tv 29.§ (1) alapján konzorciumi partnerként szükséges bevonni a jogszabály szerinti építtetõt!”
Támogatási feltételek/
A támogatható tevékenységek köre: Önállóan támogatható tevékenységek: • Bel- és külterületen belvíz és csapadékvíz elvezetõ vízfolyások és fõmûvi csatornák, azok depóniái, mûtárgyak, átemelõtelepek felújítása, korszerûsítése, méretezés és állapot miatti átépítése, szükség esetén építése. • Tározó, záportározó, árvízcsúcs csökkentõ tározó, építése, felújítása (töltések, mûtárgyak, csatornák építése, hullámtérbõvítés, birtokrendezés, partrendezés, támfalak felújítása, megkerülõ csatorna), • Belvízzel való gazdálkodás fejlesztése (térségi vízvisszatartás, vízpótlás, vízátvezetés, meder- és mûtárgy-felújítás, meder- és területi tározás, belvízrendszer-, szivattyútelepek és felépítményeik felújítása, mederkotrás, szennyezõanyag csökkentés, partrehabilitáció, depónia vagy töltésépítés, vízvisszatartó, vízkormányzó mûtárgyak építése, területrendezés, vízleadó útvonal kiépítése, leeresztõ és beeresztõ mûtárgyak építése, vízszintszabályozó és vízkormányzó mûtárgyak építése, üzemeltetési infrastruktúra fejlesztése). • Vízfolyások vízkár elhárítási fejlesztései, • A fenntartható folyóhasználat módjának a megvalósítása, különös tekintettel a természetvédelmi szempontokra (pl. vízrendszerek komplex rehabilitációja, mederkotrás, hullámtérbõvítés, vízkormányzó-, keresztezõ-, be- és leeresztõ mûtárgyak építése és felújítása, hallépcsõ építése, partbiztosítás, partrendezés, vízpótlás), • Meder- és mellékág rehabilitáció, felújítás, revitalizáció, • Holtágak rehabilitációja (vízpótlás, vízszintszabályozás, partbiztosítás, partrendezés, védõsáv kialakítása a meder és a mezõgazdasági mûvelésû tábla között), be- és leeresztõ mûtárgyépítés, kotrás, zagyterek kialakítása, iszapelhelyezés, szennyezõ források kizárása, hajózási útvonal ökológiai szempontok szerinti kialakítása, - A KEOP 3.1.1. és a KEOP 3.1.2. sz. kiírása keretében támogatott védett vagy Natura 2000-es területen található holtágak rehabilitációjára jelen kiírás keretében nem nyújtható támogatás, • Valamint a fenti tevékenységek kombinációi. Önállóan nem támogatható, választható kapcsolódó tevékenységek: A pályázat keretében önállóan nem, csak a fenti C1.1. pontban felsorolt tevékenységekkel együtt támogathatók az alábbi tevékenységek: • Elõkészítési tevékenységek (kötelezõen elõírt elõzetes tanulmányok, engedélyezési-, mûszaki-, tender és kiviteli tervek készítése), • A támogatásból létrehozandó illetve felújítandó létesítmények megközelítéséhez elengedhetetlenül szükséges és indokolt beruházások megvalósítása, • A fejlesztéssel közvetlenül érintett, a beruházás során sérült közúthálózati sávnak az eredetivel azonos minõségi és mennyiségi paraméterekkel történõ helyreállítása, • Szennyezõ források kizárása (szûrõmezõk és hordalékfogók létesítése), • A vizek mennyiségi- és minõségi paramétereinek vizsgálatát szolgáló monitoring rendszerek kiépítése, korszerûsítése.
Támogatás mértéke (%): 100
Önkormányzatok és önkormányzati társulások esetében 90 %
Támogatás minimum összege: 36 000 000.- HUF
Támogatás maximum összege: 500 000 000.- HUF
Támogatható projektek száma: 1 - 17
Kiíró szervezet: Neve: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Címe: 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
Tel.: (40) 638-638 (1) 474-9180
Fax.: (1) 474-9191
Honlap: www.nfu.hu
E-mail: nfu@nfu.gov.hu

Közreműködő szervezet: Neve: Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Közhasznú Kft.
Címe: 3529 Miskolc, Széchenyi u. 107.
Tel.: (46) 563-300
Fax.: (46)561-389
Honlap: www.norda.hu
E-mail: norda@norda.hu

Bazska · http://twitter.com/bazska 2009.12.12. 16:00:15

Köszönjük az értesítést.

Mi is figyeljük a lehetőséget, ennek a pályázatnak a megírása is folyamatban van, de kérem, hogy ha lát valamit, akkor ön is jelezze.
süti beállítások módosítása