HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Friss hírek

2010.04.28. 23:46 :: Tőrös Balázs

Tisztelt Tulajdonostársak!

Az Infraservice 2010. május 3-án hivatalosan megkezdi a kivitelezést, miután átveszi a munkaterületet.

Felmerült kérdésként, hogy azokon a telkeken, ahova csak most jut el a víz, van-e lehetőség rögtön a bekötések kialakítására is:

A csatorna beáll a telkekre ledugózva, a telken belül a tulajdonosnak kell a szivattyú dobozt kiépíteni, bele tenni a szivattyút, de ehhez már kint nem kell semmit ásni, bármikor meg lehet csinálni.

A vízről le lehet ágazni, ha valaki kéri, ehhez ki kell építeni telken belül a vízóra aknát, hogy be tudjanak állni. Ugyanakkor a leágazáshoz nem kell sokat ásni, tehát ha valaki később ágazik le, nem nagy ügy, de természetesen ha valaki most szeretne, szóljon, megoldható.

Vannak új információink a kerti-, illetve garázscsapokkal kapcsolatban is...

A Berkenye Viziközmű Társulat azon tagjai, akik a 650 e Ft. érdekeltségi hozzájárulást befizették, a lakás vagy családi ház ivóvíz bekötésen túl jogosultak egy (indokolt esetben kettő) plusz mérő (akár fő akár almérő) kiépítésével kerti illetve garázs víz bekötést eszközölni saját költségükre. Ennek a víz bekötés(ek)nek nem lehet szennyvíz kibocsátása.

Megkaptuk a hivatalos APEH állásfoglalást is, amely az alábbi linken elérhető:
http://dl.dropbox.com/u/616656/apeh-allasfoglalas.pdf

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr321960818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása