HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Friss fontos tudnivalók

2010.03.30. 23:12 :: Tőrös Balázs

Tisztelt Berkenye Viziközmű Társulati Tagok!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Nógrád Megyei Bíróság, mint Cégbíróság a Berkenye Viziközmű Társulatot 2010. március 25.-én bejegyezte.

A Berkenye Viziközmű Társulat K&H Banknál vezetett bankszámlaszáma:
10409015-50526567-76561009

Kérjük Önöket, hogy az érdekeltségi hozzájárulást 650 000Ft/bekötés és az első havi működési költség hozzájárulást 5000Ft/bekötés szíveskedjenek a módosított határidőnek megfelelően 2010. április 16-ig beérkező átutalással befizetni. Felhívjuk figyelmüket, hogy az átutalás beérkezése és az átutalási megbízás napja közötti idő az egyes bankok esetében különböző lehet.

Kérjük, hogy az átutaláson mindenki tüntesse fel a közleményben:
- a telek helyrajzi számát
- a tulajdonos(ok) nevét

Amennyiben valaki már a Berkenye Önkormányzatnál nyitott elkülönített számlára a tervezésre kért 50 000Ft/bekötés összeget befizette, annak érdekeltségi hozzájárulása ezzel az összeggel csökken, azaz 600 000Ft/bekötésre módosul.

Az Intéző Bizottság szeretné közgyűlési határozattal a havi működési hozzájárulást csökkenteni, ezért kérjük Önöket, hogy nem utaljanak több havi működési költséget előre, mert ez a pénzügyi elszámolást nehezítené.

A rendkívüli közgyűlés tervezett időpontja:
2010. április 17. szombat 10 óra.

Tisztelettel,
Intéző Bizottság

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr861882731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ebalint 2010.04.01. 08:20:40

Tisztelt Bizottság!
Egyrészről nem tudom, hogy most ide vagy a Google alá kell írni az észrevételeket.
G. István észrevételével (a Goggle alatt) sajnos egyet kell értenem, és annyival még hozzászólnék, hogy nem emlékszem annak idején nem írtunk fel levelezési címet?
Nekem roppant bosszantó azért Pestre utaznom, hogy átvegyem az oda címzett ajánlott levelet, mikor több éve már Berkenyén lakom. Örülnék ha levelezési címre küldenék ezeket a leveleket, ha már email-ben nem lehet elküldeni.
Tisztelettel
Erdélyi Bálint
süti beállítások módosítása