HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Helyzetjelentés

2010.02.10. 14:42 :: Tőrös Balázs

Tisztelt Lakóparki Ingatlantulajdonosok!

Szeretném megosztani Önökkel, miként is áll a Víziközmű társaság megalakulása.

A 2010. január 9-én tartott második alakuló gyűlésen megjelent, vagy képviselve volt az érdekeltségi terület ingatlantulajdonosainak több, mint 67%-a. Ennek alapján a törvények szerint érvényes volt az alakuló gyűlés, vagyis elkezdhettük a Berkenye Víziközmű Társulat hivatalos bejegyzését. Jelenleg a jogi procedúra zajlik, melyhez hivatalos és aktuális térképmásolatra, tulajdoni lapokra, a tagok lakcímeire van szükség. Mivel 150 feletti a tagok száma, ez igényel egy kis időt, az anyagiakról nem is beszélve.

Ezzel párhuzamosan írásos ajánlatokat várunk a Társaság könyvelési feladatainak ellátására. Az ajánlatokat 2010. február 26-ig várjuk, a pontos részleteket a blogon olvashatják.

Mielőbb szeretnénk felvenni a kapcsolatot lehetséges kivitelezőkkel. Erre egyik lakótársunk összeállította az előzetes kivitelezői ajanlatkérést, melyre szintén írásosban várjuk az érdeklődők ajánlatait 2010. március 12-ig. Részletek szintén itt, a blogon olvashatók.

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy mindkét esetben korlátlan számú ajánlatot várunk, egyetlen kritériumot tartunk fontosnak, a határidő betartását.

Az Intéző Bizottság nevében maradok tisztelettel,

Balásfalvi-Kiss Róbert
berkenyelakopark@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr731745704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása