HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Megkaptuk a vízjogi engedélyt!

2008.09.26. 09:42 :: Tőrös Balázs

Tisztelt lakó- és telektulajdonos társak!

Régóta nem jelentkeztem, mivel igazán közérdekű információval nem tudtam volna szolgálni. Ettől függetlenül nem telt eseménytelenül a nyár. Rengeteg akadályba ütköztünk. Először a szolgalmi jogok miatt állt az ügy, mivel dűlőre kellett jutnunk minden olyan telek tulajdonosával, akit érint az ügyünk.

Ezután az esővíz elvezetése okozott komoly fejtörést, mivel a terep földrajzi adottságai nem teszik lehetővé, hogy mindenhol a gravitációt hívjuk segítségül, főleg, mivel kiderült, hogy a terület mögött található erdő magánkézben van.

Ezt is sikerült azonban megoldanunk, így a múlt héten megkaptuk a vízjogi engedélyt a vízre, a szennyvízre és az esővízelvezetésre.

Mit jelent ez?

Elhárult minden akadály a víziközmű-társulat megalapítása elől. Terveink szerint az első alakuló gyűlés október 18-án, szombaton kerülne megrendezésre.

Kérek minden érintettet, hogy próbáljon meg itt lenni személyesen, de legalább meghatalmazottján keresztül.

Kérem továbbá, hogy a következő hetekben látogassák gyakrabban a blogot, mert elképzelhető, hogy fontos újdonságokkal tudok szolgálni.

Telefonon, illetve e-mailben továbbra is állok szíves rendelkezésükre.

Tisztelettel

Tőrös Balázs
balazs.toros(kukac)bazska.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr28682412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása