HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Elárverezik a Tripon telkeket!

2008.07.18. 14:35 :: Tőrös Balázs

A villapark területén 43 db olyan telek van aminek Tripon László a tulajdonosa, de a végrehajtó már lefoglalta, vagyis a tulajdonos már nem rendelkezhet velük, nem idegenítheti el őket.

Az ingatlanok tulajdonjogát végrehajtási eljárás keretében lehet megszerezni árverésen, ahol a legjobb ajánlatot tevő tehermentesen jut hozzá az érintett ingatlan(ok)hoz.

Pályázni akkor lehet bármelyik telekre, ha a pályázó előre megfizeti az ingatlan becsértékének 10%-át. Nyertes pályázat esetén ez az összeg beleszámít a vételárba, míg sikertelen pályázat esetén (azaz, ha valaki jobb ajánlatot adott) a végrehajtó visszautalja a teljes összeget.

Az ingatlanok becsült értéke 3000 Ft/m2.

Tegnap este tudtam meg, hogy az első megbeszélés július 18-án 9 órakor lesz a Faluházban, ahol az érdeklődőkkel bővebben is elbeszélgetünk a lehetőségekről. Az árverések várhatóan szeptemberben kezdődnek.

A telkekhez aszfaltút nem vezet, a közművek közül mindössze a villamosáram került kiépítésre. A gáz bekötése néhány hét alatt elintézhető a TIGÁZ-nál, a vízkérdést pedig a víziközmű-társulat fogja rendezni, melynek ezen telkek tulajdonosai is tagjai lesznek.

További információ a lenti e-mail címen.

Tisztelettel

Tőrös Balázs
balazs.toros(kukac)bazska.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr41574378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása