HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Számlaszám és egyéb tudnivalók

2007.11.28. 22:17 :: Tőrös Balázs

Tisztelt lakó- és telektulajdonos társak!

A dolgok jelenlegi állása szerint nagyjából 70 telekre érkezett meg a kért 50 000 forint. Az elmúlt héten Balásfalvi-Kiss Róberttel és Feles Lászlóval végighívtunk mindenkit, akiről úgy tudtuk, hogy még nem utalta el az összeget, és megvolt az elérhetősége.

Azt mondhatom, hogy erőfeszítéseink sikerrel jártak, hiszen a telektulajdonosok nagy része ígéretet tett arra, hogy záros határidőn belül átutalja a fenti összeget, így napokon belül összegyűlhet az a 2/3-os többség, amely később egy víziközmű-társulat létrehozásához szükséges.

Még egy-két apróság, illetve írásos árajánlat beszerzése van hátra, aztán még ebben az évben (terveink szerint december 15-én, szombaton) szeretnénk összehívni a telektulajdonosokat, hogy ismertessük az ajánlatokat, megválasszuk a területet képviselőket és ismertessük a további lépéseket.

Kérem, hogy látogasson vissza az oldalra, hogy mindenképpen tudomást szerezzen a gyűlés pontos időpontjáról.

Mivel sokan kérték, közzéteszem azt a számlaszámot, ahova az 50 000 forintos befizetéseket várjuk:
BERKENYE LAKÓPARK KÖZMŰFEJLESZTÉSI SZÁMLA
11741031-15453693-00930000

Tisztelettel

Tőrös Balázs
balazs.toros(kukac)bazska.hu

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr52246065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erdélyi Bálint 2008.01.04. 09:03:20

Azonkívül, hogy Boldog Újévet mindenkinek, kezd ellaposodni ez a rovat. Elmúlt december 15, ami a levélben volt említve. Hogy halad a dolog, mik a kilátások?

Kierblewski Marius 2008.10.05. 09:29:58

Bár személyes kapcsolataink révén halottunk ezt-azt a dolgok alakulásáról, szeretnénk megkérni, mindenki érdekében (a bizalomvesztés elkerülése végett is!!), hogy tájékoztassatok bennünket, az érintett tulajdonosokat az események alakulásáról, jelenlegi állásáról. Mert biztos dolgoztok az ügyön, ami munkátokat ezúton is megköszönünk. Tisztelettel: Kierblewski Máriusz és Zsuzsa
süti beállítások módosítása