HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Jó hírek

2007.09.20. 14:14 :: Tőrös Balázs

Tisztelt lakó- és telektulajdonos társak!

Az Estében bemutatott riportnak, illetve az azóta is életben tartott médiafigyelemnek köszönhetően ma kilátogatott a területre gyakorlatilag az összes illetékes szerv egy-egy képviselője, és természetesen mindannyian elképedtek, amikor megtudták, hogy zajlott itt az építési- és lakhatási engedélyek kiadása.

Tenni helyettünk természetesen ők sem tudnak semmit, azonban kaptunk egy nagyon fontos ígéretet a (ha jól írom) Közép-dunántúli Vízügyi Felügyelet illetékes munkatársától.

Ha elkészülnek a tervek, és Vogel úr írásban rögzíti, hogy a már megépült vízhálózaton milyen módosításokat kell végrehajtani ahhoz, hogy átvegye, akkor a Közép-dunántúli Vízügyi Felügyelet egy hónapon belül meg fogja adni az engedélyt.

Aki esetleg nem mozog annyira otthonosan ezen a területen, ezen engedélyek kiadása átlagosan hat hónapot vesz igénybe, de előfordul, hogy másfél évig is eltart a procedúra.

Vagyis ez egy nagyon jó hír, és ezzel valóban elérhető közelsége került a legálisan megépített vízhálózat!

Aki még esetleg nem tette volna meg, kérem, utalja át a tervezés megkezdéséhez szükséges 50 000 forintot!

Tisztelettel

Tőrös Balázs
balazs.toros(kukac)bazska.hu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr66171374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kierblewski Máriusz · http://www.oktrend.hu 2007.09.25. 19:09:14

Egészen más érzés jó híreket olvasni, a számos probléma közt, ami a szerkesztő alapos közreműködésével jöhet létre...köszönjük
Marius+Zsuzsa+csemeték
süti beállítások módosítása