HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

A Villapark a médiában

2007.09.18. 02:23 :: Tőrös Balázs

Tisztelt lakó- és telektulajdonos társak!

Ki ezért, ki azért, de tény, hogy több lakó- és telektulajdonos társunk nem látott más megoldást saját problémája megoldására, mint azt, hogy a nyilvánossághoz fordult.

Hozzám is eljutottak olyan vélemények, hogy nem ez volt a legszerencsésebb lépés, de úgy érzem, hogy főleg mióta az "Este" riportja lement, megmozdult valami a területen.

Az m1 stábja ígérete szerint továbbra is figyelemmel kíséri kálváriánkat, így a szombati lakógyűlésen is forgattak, és a közeljövőben egy hosszabb riportban is foglalkozni fognak az üggyel.

Itt kérek elnézést mindenkitől, aki múlt csütörtökön várta a "Szempont" riportját. Én is csak aznap tudtam meg, hogy később fog adásba kerülni. Ha biztosat tudok a sugárzási időpontól, természetesen fel fogom tenni a blogra.

Tisztelettel

Tőrös Balázs
balazs.toros(kukac)bazska.hu

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr99169005

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erdélyi Bálint 2007.09.20. 09:04:58

Szeptember 17-én hétfőn befizettem az 50000 forintot a közös számlára.
süti beállítások módosítása