HTML

E-mail értesítő

Google Csoportok
Feliratkozás a Berkenye Viziközmű Társulat hírlevelére
E-mail:
Csoport meglátogatása

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

A Berkenye Víziközmű Társulat honlapja

Linkblog

Köszöntő

2007.09.17. 23:49 :: Tőrös Balázs

Tisztelt lakó- és telektulajdonos társak!

A nevem Tőrös Balázs. Feleségemmel és kisfiammal lassan másfél éve lakunk a berkenyei Hosszúbérc Villaparkban.

Az elmúlt hónapokban, ahogy a helyzet egyre súlyosbodott, igyekeztem mind hangsúlyosabb szerepet vállalni a felmerülő problémák megoldásában, és a hetek múlásával egyre több, véleményem szerint közérdekű információ jutott a tudomásomra.

Jelen blog célja, hogy egy közös, mindenki által elérhető kommunikációs csatornán csokorba gyűjtse a múlt, jelen és jövő történéseit, tanulságait és feladatait.

Kérem, mentse el Könyvjelzői közé a "Berkenyei realitás" URL-jét, és látogasson vissza, amilyen gyakran, csak tud, hogy semmiről se maradjon le.

Kérem továbbá, hogy ha rendelkezik olyan információval, amelyet ide tartozónak érez, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a közzététel módját.

Amennyiben ismeri telekszomszédjait, kérem, tájékoztassa őket is az oldal elindulásáról, hiszen, ahogy ez a későbbiekben ki fog derülni, a következő hónapokban létfontosságú lesz, hogy egyes döntésekről a lehető leggyorsabban tájékozódjanak.

A következő bejegyzésekben röviden vázolni fogom a jelenlegi helyzet kialakulásához vezető utat, illetve a lehetséges kiutat.

Tisztelettel

Tőrös Balázs
balazs.toros(kukac)bazska.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://berkenye.blog.hu/api/trackback/id/tr13168953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása